Технички спецификации на нашите објекти

- Скелетен армирано-бетонски конструктивен систем
- Темелна армирано-бетонска плоча 120см
- Енергетска ефикасност – највисока класа
- Германски фасаден систем STO со дебелина од 10см (www.sto.com)
- Ѕидање со хрватски термо блок тули NEXE со дебелина од 20см (www.nexe.hr)
- Германска фасадна столарија INOUTIC, 6 коморни профили со трослојно 4 сезони застаклување полнето со аргон гас (www.inoutic.com)
- Вградени казанчиња од швајцарскиот производител GEBERIT (www.geberit.com)
- Вградени санитарии од италијанскиот производител ROCA (www.roca.com)
- Вградени батерии во тоалети и бањи од германскиот производител GROHE (www.grohe.com)
- Вградени електрични котли од германскиот производител Vaillant (www.vaillant.com)
- Вградени клима уреди или фенкојлери со подно греење
- Вградени бојлери од италијанскиот производител ARISTON (www.ariston.com)
- Дрвен под од шведскиот производител TARKETT (www.tarkett.com)
- Внатрешни и надворешни врати – мебел Ацевски (www.mebelacevski.com)
- Безбедносен систем и видео надзор
- Италијански гранитни плочки
- Користење на врвни градежни материјали од произвдоителите KNAUFF, CERESIT, MAPEI, ISOMAT, CHROMOS

Технички спецификации на нашите објекти